Їй 55, а виглядає як карколомна красуня: як змінювалася актриса Ольга Сумська на сцені

Ольга В'ячеславівна Сумська - радянська і українська актриса і телеведуча. Заслужена артистка України, Народна артистка України.

Сумська – феномен вітчизняного телебачення і театру. І не тільки завдяки своєму таланту, і тому факту, що вона з акторської родини, а й завдяки своїй колоритної зовнішності.

До слова, батько знаменитості В’ячеслав – народний артист України, а мама Анна – заслужена артистка. Старша сестра Наталя – також відома актриса театру.

Вона дуже приємна, усміхнена, а ще в свої 55 років виглядає як і тридцять років тому – худенька, загадкова і з невимовним зачаровує поглядом.

Ольгою Сумською захоплюється не одне покоління українців, а її краса звела з розуму мільйони чоловіків

Це одне з перших дитячих фото Ольги Сумської. Тут дівчинка ще не знає, що через роки її дізнаватимуться і в великих містах рідної країни, і в маленьких провінційних містечках.

Ольга Сумська в дитинстві
Ольга Сумська в дитинстві

Вперше зірка заявила про себе в кіно, зігравши в картині “Вечори на хуторі біля Диканьки ” в 1983-му.

Однак глобальну популярність Сумська отримала через 13 років, коли вийшов легендарний серіал “Роксолана “.

Ольга Сумська в серіалі Роксолана
Ольга Сумська в серіалі Роксолана

Згодом краса Ольги тільки примножувалася. І в сучасних серіалах вона завжди була тією головною актрисою, в яку закохувалися всі чоловіки. А жінки мріяли опинитися на її місці.

Ольга Сумська в кіно
Ольга Сумська в ролі Серс

Зараз Ользі – 55 років. А відчуває вона себе на 20. Все завдяки тому, що всі роки вона займається улюбленою справою, від якого отримує задоволення.

Ольга Сумська поділилася фотографіями