Мереживо і білий комірець: Леся Никитюк в образі “відмінниці” заговорила про успіх жінок

Леся Никитюк часто дивує публіку відкритими ногами в екстра короткому одязі. Однак зараз телезірка повністю змінила імідж.

Для фотосесії вона вибрала максимально стриманий і класичний стиль – класичні чорні штани розкльошені до низу, чорна прозора сорочка в білий горошок з акуратним білим комірцем. Щоб завершити свій образ “відмінниці “, Никитюк зібрала волосся в хвіст і зробила стриманий спокійний макіяж.

“Є жінки які досягають успіху за допомогою чоловіка, є жінки, які досягають успіху за допомогою грошей, а є жінки – Дякую, я Сама. Ви до яких ставитеся? “, – написала телеведуча Нового каналу в описі під своїми фотографіями.

Відповіді в коментарях були найрізноманітніші.

“А є жінки, Які НЕ досяглі успіху “, “Спасибі, я Сама – це про мене “, – пишуть шанувальники в коментарях під фотографіями Лесі Іванівни.

Відзначимо, що телеведуча Леся Іванівна Никитюк офіційно не одружена і не перебуває у відносинах. Вона заявляла, що навіть якщо у неї і з’явиться молода людина, то розкривати цю інформацію широкому загалу вона не буде поспішати, оскільки боїться, що наврочать. Мовляв, коли вона розповіла про своє попереднє бойфренда, пара швидко розпалася.