Анна Богдан захопила романтичною фотосесією з екс-холостяком Михайлом Залівакой

Екс-учасниця шоу "Холостячка " Анна Богдан, яка почала відносини з Михайлом Залівакой. Вона регулярно показує зворушливі фотографії, які демонструють - у них точно є любов.

Закохану пару сфотографували під час прогулянки в лісі. Анна і Михайло позували в ніжних образах. Залівако надів чорні штани, сіро-синю сорочку і темний жакет. Він обіймав дівчину за плечі.

Анна Богдан і Михайло Залівако
Анна Богдан і Михайло Залівако

Відзначимо, що недавно відбулася прем’єра “Холостячки ” зі Златою Огневич в головній ролі. Перед нею стоїть складний вибір – серед 25 чоловіків вибрати одного і віддати йому своє серце.

У підписі до зворушливим знімкам Анна Богдан поділилася, що Михайло досі її дивує незважаючи на вже довгий період їх відносин. Дівчина не очікувала, що на цій фотосесії Залівако відкриється з несподіваного боку.

Переможниця “Холостяка ” зазначила, що на зйомці її коханий був дуже ніжним і щирим. “Цей вечір перетворився на казку, де головний герой підкорив мене тим, наскільки він може бути романтичним і як на камеру може показувати свої почуття “, – написала Анна.

Шанувальники погодилися з Богдан і поділилися враженнями від чуттєвих кадрів в коментарях.

Анна Богдан і Михайло Залівако
Анна Богдан і Михайло Залівако
Анна Богдан в шоу Холостяк
Анна Богдан в шоу Холостяк
Анна Богдан
Анна Богдан

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.