Любов Успенська поділилася кадрами з гучного застілля в гостях у Потапа і Насті Каменських (Відео)

Відома російська співачка Любов Успенська зараз гастролює по Україні.

Цими вихідними в Києві пройшов концерт російської шансоньє Любові Успенської. У Палаці “Україна ” артистка виступила в супроводі симфонічного оркестру. Також на глядачів чекав дует Успенської з Каменських. Ще в 2018 році вони записали спільну пісню “Ти ж не забув”. Саме з цією композицією російська і українська артистки виступили на одній сцені.

Після концерту Любов Успенська поїхала в гості до зоряного подружжя Потапа та Насті Каменських. Вони влаштували теплий сімейний вечір з піснями і частуваннями.

Успенська в своїх Інстаграм-сторіз поділилася відео, де вони співають українські пісні за столом. Гості заспівали пісні “Черемшина “, “Пісня про рушник “. Також Успенська і Каменських повторили свій виступ на сцені і заспівали пісню “Ти ж не забув”.

У відео можна розглянути, що на сімейному застілля присутні багато гостей, серед яких мама Насті Каменських Лідія і її близька подруга Анна Андрійчук.

До слова, зараз Любов Успенська гастролює по Україні. Артистка вже виступила в Києві, Одесі та Дніпрі. Концерти російської шансоньє також заплановані в Запоріжжі та Херсоні. Вартість квитків на концерт російської шансоньє варіюється від декількох сотень до трьох тисяч гривень.

Схожі статті

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.