Наталя Могилевська показала, як виглядала 14 років тому: була в 2 рази худішою

Наталя Могилевська опублікувала в своєму Інстаграм-блозі знімки 14-річної давності.

Наталя Могилевська вже 25 років блищить на великій сцені. Вона є не тільки співачкою, а й композитором, автором пісень, продюсером, актрисою і телеведучою.

Крім того Могилевська активно веде свій Інстаграм-блог, де ділиться зі своїми шанувальниками свіжими фотографіями і моментами з життя.

Нещодавно артистка вирішила показати своїм шанувальникам, якою вона була 14 років тому. Могилевська опублікувала обкладинки популярного журналу ЕLLE, які вона прикрасила.

“Першій обкладинці вже 12 років, а другій – 14! Не віриться, що стільки минуло “, – підписала знімки Могилевська.

На фото, зроблених 12 і 14 років тому Могилевська виглядає розкішно. Вона позує в стильних образах, з гарною зачіскою і макіяжем. Тоді співачка була дуже стрункою і підтягнутою.

Користувачі Мережі тут же засипали артистку компліментами в коментарях.

“Наталі, Ви прекрасні)”, “Які кадри. Дякую, що ділитеся з нами “,” Шикарна “,” Яка краса! “,” Шикарна ципочка “,” Обожнюю ваші пісні;) спасибі за творчість !! “, – пишуть коментатори.

До слова, за останні кілька років Наталя Могилевська помітно погладшала. Однак артистка вже це виправляє. Уже кілька місяців Наталя активно худне. Для цього співачка звернулася до спеціалізованих дієтологів, які спираючись на результати аналізів співачки, склали їй індивідуальний план харчування.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.