Оля Полякова кинулася в обійми Олега Винника і зізналася йому в любові: лисий чоловік більше не цікавий

Оля Полякова та Олег Винник - близькі друзі. Однак, іноді здається, що їхні стосунки не зовсім дружні.

Як виявилося, Олег Винник і Оля Полякова не тільки колеги по сцені. Вони дружать настільки близько, що головний вовк країни навіть приїжджає до неї погостювати в її заміський будинок. А останнім часом Полякова та Винник проводять ще більше часу разом. Вся справа в тому, що вони обидва є зоряними детективами музичного шоу “Маска”, зйомки якого зараз в повному розпалі.

Нещодавно головна блондинка країни опублікувала в своїх Інстаграм-сторіз компрометує відео, яке викликало багато питань не тільки у шанувальників артистки, але і напевно у її чоловіка. На відео Оля обіймає Олега Винника і, злегка пританцьовуючи, наспівує рядки про кохання.

Скріншот Інстаграм-сторіз Полякової
Скріншот Інстаграм-сторіз Полякової

“Коханий, люблю тебе, єдиний, улюблений”, – наспівує в відео Полякова.

До слова, Оля Полякова знаходиться в шлюбі вже 17 років. Чоловік Олі Полякової – успішний бізнесмен Вадим. Він старший за свою дружину на 15 років. Вадим Поляков – абсолютно не публічна людина. Його неможливо зустріти на світських заходах разом зі своєю зірковою дружиною, також він не фотографується для Інстаграма Полякової.

Полякова з чоловіком
Оля Полякова з чоловіком Вадимом

До слова, у Олі Полякової та її чоловіка двоє дітей – дві дочки. Старша дочка Маша народилася в 2005 році. А молодша Аліса – в 2011-му. Не так давно Полякова зізналася, що вона грубо кажучи одружила на собі Вадима. Справа в тому, що співачка буквально відразу завагітніла, як тільки вони почали зустрічатися

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.