Влад Яма показав, як проводить відпустку з дружиною в одеському готелі

Танцюрист Владислав Яма зі своєю дружиною Ліліаною Кудлай відправився до Одеси на вихідні. Там вони зупинилися в популярному готелі.

Влад показав, як вони з дружиною проводять вільний час в готелі. Зокрема, в їх номері є СПА, де вони зробили кілька атмосферних фотографій.

“Є проблема. Вже третій день не можемо забрати дитину з Kids Club. Персонал – дуже привітний, їжа – смачна, СПА – чудовий, басейнів – безліч, а от сина практично не бачимо. Хоча в такому номері неможливо було б не влаштувати собі “романтик “,

– написав хореограф Влад Яма в описі до публікації.

Влад Яма з дружиною Ліліаною в Одесі
Влад Яма з дружиною Ліліаною в Одесі
Влад Яма з дружиною Ліліаною в Одесі
Влад Яма з дружиною Ліліаною в Одесі
Влад Яма з дружиною Ліліаною в Одесі
Влад Яма з дружиною Ліліаною в Одесі

Нагадаємо, що Влад Яма в шлюбі зі своєю дружиною Ліліаною Кудлай з 2015 року. У них є спільний син, якого звуть Леон.

Дана пара вважається однією з найміцніших в українському шоу бізнесі. Український танцюрист і хореограф – дуже сімейна людина. Весь свій вільний час він проводить з дружиною і сином, яких любить більше всього на світі. Понад п’ять років Влад і Ліліана щасливі в шлюбі, і в цьому їм допомагають три прийоми, якими поділилася дружина зоряного судді шоу “Танцюють всі “.

Перше, на чому наголошує Ліліана в інтерв’ю виданню today.ua – це можливість розуміти жарти один одного, бути на одній хвилі гумору, “відчувати ” настрій свого партнера. Друге – відчувати, що ти на одній хвилі з партнером в будь-якій ситуації. І третє – це поважати почуття і інтереси свого партнера.

Схожі статті

34-річний Позитив зізнався, навіщо приховує нову кохану після розлучення: “Коли нас впізнають, то…”

Ще 2021 року Олексій Завгородній розлучився з дружиною. Відтоді її місце в серці Позитива посіла інша дівчина. От тільки представляти нову кохану широкому загалу репер чомусь не поспішає.

Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому тепер живуть Тоня і Мірзоян: нічого не міняли після її смерті

Як виглядає триповерховий маєток легендарної Ніни Митрофанівни Матвієнко, у якому й сьогодні проживають Тоня з Арсеном. Фото будинку у матеріалі.

“Дюймовочки” під 90 кг: якими були Полякова, Каменських та інші зіркові красуні у своїй максимальній вазі

Практично кожна жінка хоть раз у житті сиділа на дієті і боролася з зайвими кілограмами. Зірки не виключення. У свій час зайві кілограми мали Полякова, Каменських, Нікітюк та інші зіркові красуні.