Катя Осадча помітно погладшав після пологів: телеведуча ховає зайві кілограми за безформеним одягом

Катя Осадча стала мамою втретє трохи більше місяця тому. Вагітність і пологи не сильно вплинули на фігуру телеведучої.

Відома українська телеведуча Катя Осадча вже тричі мама. У неї є дорослий син від першого шлюбу 18-річний Ілля. У шлюбі з Юрієм Горбуновим у неї народився син Іван, якому зараз чотири роки. Третього синочка, який народився 19 серпня, назвали Данилом.

Юрій Горбунов та Катя Осадча з сином
Юрій Горбунов та Катя Осадча з сином

Будучи вагітною Катя Осадча працювала до останнього. Ведуча “Світського життя” навіть і не збиралася йти в декрет, тому навіть під час вагітності ретельно стежила за своїм харчуванням, щоб не набрати зайві кілограми і добре виглядати в кадрі. Однак вагітність і пологи не пройшли безслідно і фігура Осадчої все таки трохи змінилася. Зараз Катя одягається в вільну, безформну одежу, щоб приховати зайві кілограми.

Так, нещодавно в своєму Інстаграм-блозі телеведуча оприлюднила нове фото, показавши, як пройшов її вихідний.

На знімку Катя позувала в джинсах, футболці з принтом і в’язаній кофті. Цікаво, що фото помітно те, що телеведучої не вдалося застебнути ґудзик джинсів і вона просто зафіксувала їх ременем.

“Осінь, хороший недільний день. У нас невеликий заплив, приїхали батьки, а ми готуємося дивитися Світське життя о 18:30. “, – підписала фото Осадча.

До слова, нещодавно Юрій Горбунов зізнався, що мріє ще стати батьком дівчинки. Однак Осадча на даний момент і слухати не хоче про ще одну дитину.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.