Катя Осадча зворушливо привітала старшого сина з 19-річчям і показала рідкісні спільні фото

28 вересня старший син Каті Осадчої Ілля святкує свій 19-й день народження.

Катя Осадча зворушливо привітала сина в своєму Інстаграм-блозі і показала рідкісні сімейні фотографії.

“Іллі сьогодні виповнюється 19. Перший раз святкуємо цей день тисячі кілометрів один від одного, але це не заважає зробити цей день святковим. Ілля, ти моя гордість і найбільша в світі любов! Нехай все заповітне втілиться, а все інше скажу особисто. На першому фото мені 19, а Іллі півроку, але це не означає, що мене пора робити бабусею “, – привітала сина Катя Осадча.

Що відомо про старшого сина Каті Осадчої?

Ілля народився в шлюбі Каті Осадчої з бізнесменом Олегом Поліщуком, який на 15 років старше телеведучої. Вони прожили разом всього 2 роки, після чого разлучились. Як зізналася в одному з інтерв’ю Осадча, головною причиною розлучення стала різниця у віці.

Весілля Осадчої з Поліщуком

Син телеведучої Ілля абсолютно не публічна людина. Він не веде соціальні мережі і рідко з’являється в Інстаграм-блозі зіркової мами.

Відомо, що середню освіту Ілля отримував в міжнародній школі Kyiv International School. Це одна з кращих приватних шкіл в країні. Рік навчання тут коштує від 18 тисяч доларів.

Цього року Ілля вступив до одного з найпрестижніших університетів Америки – університет Меріленда, де він вчиться на айтішника. Вартість навчання на бакалавраті для іноземних студентів стартує від 20 тисяч доларів за один рік.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.