Внучка Софії Ротару здивувала нездоровою худорбою: шкіра та кістки

20-річна внучка Софії Ротару Соня є моделлю. Однак публіка вважає, що навіть як для моделі дівчина дуже худа.

Софія Євдокименко є онукою відомої української співачки Софії Ротару. Дівчина проживає в Нью-Йорку і лише зрідка приїжджає в рідну країну відвідати бабусю. Соня – відома модель. Її фотографії можна побачити на всесвітньо відомих глянцевих журналах.

Внучка Софії Ротару
Внучка Софії Ротару Соня Євдокименко

Соня Євдокименко має яскравою зовнішністю і дуже красивими рисами обличчя. Як і всі моделі, внучка Ротару дуже струнка і підтягнута. Однак на одній з останніх знімків, яке дівчина опублікувала можна помітити, що Соня дуже худа, навіть для моделі.

На фото внучка Ротару позувала в широких джинсах, які трималися на худорлявої фігури Софії тільки завдяки тонкому ремінця і крихітному топі.

“City mode ON” (Міський режим ВКЛ.), – підписала фото внучка Ротару.

“Розкішний, Юна та свіжа”, “Скажіть будь ласка який у вас зріст і вагу?”, “Ніжна Красуня”, “Ти красотулька!”, “Вогонь “, “Шикарна “, – пишуть коментатори.

До слова, 20-річна внучка Софії Ротару вже довгий час зустрічається з 32-річним бізнесменом-мільйонером Денисом Ждановим. Обранець Софії є успішним підприємцем у сфері IT-технологій і входить в список мільйонерів Forbes. Сам Денис Жданов родом з України.

Внучка Ротару з нареченим-мільйонером
Внучка Ротару з нареченим-мільйонером Денисом Ждановим

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.