Чи не плаття, а пляжний наряд: Тіна Кароль в неоднозначному вигляді станцювала на камеру

Тіна Кароль в чорному, відвертій сукні зі множинами розрізами станцювала під свою ж пісню.

Тіна Кароль – одна з найпопулярніших співачок України. Вона радує публіку своєю творчістю 16 років. В цьому році Тіна Кароль повністю змінила напрямки своєї музики і образу в цілому. Якщо раніше Тіна була романтичною, ніжною та жіночною, то зараз вона змінила образ і стала жорсткою, норовливою, яка знає собі ціну співачкою. Змінився не тільки репертуар, а й вбрання, в яких Тіна виступає.

Нова фотосесія Тіни Кароль
Тіна Кароль змінила не тільки репертуар, а й образ

Так, нещодавно артистка записала танець під свою пісню “Коханці” і здивувала публіку дуже сміливим вбранням.

На відео артистка була одягнена в чорну відверту сукню з величезним вирізом на нозі і в області живота. Її волосся було красиво укладені і був зроблений яскравий макіяж з акцентом на губах.

 

Наряд Тіни неоднозначний, але варто відзначити, що вона в ньому виглядає розкішно.
Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль вперше за довгий час показала спільне фото зі своєю мамою. Артистка раніше визнавалася в інтерв’ю, що вона практично не спілкується зі своїми рідними, адже у них різний світогляд. Бачиться Тіна зі своїми батьками тільки на Різдво, Великдень і мамин день народження.

“Ми не так часто збираємося разом. У нас вже різний світогляд, але традиції треба берегти. Для нас традиції – це Різдво, Великдень і мамин день народження. “, – розповіла Кароль в одному з випусків програми” Зірковий шлях “.

Т
Тіна Кароль з мамою Світланою

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.