Даша Астаф’єва пішла на риболовлю в боді, з якого все вивалювалося (фото)

Даша Астаф'єва - екс-солістка популярної раніше музичного гурту "Микита ". Заявила вона про себе не тільки як співачка, але і як модель.

Для моделі у неї є всі дані – приємна зовнішність, яка вабить увагу чоловіків. Вогонь в очах, який вміє залучати і викликати інтерес. А ще хороші вокальні дані, за допомогою яких Астаф’єва потрапила на сцену. Загалом, як кажуть, повний комплект.

Зараз Даша Астаф’єва вже знайшла титул однієї з найбільш привабливих і бажаних українських жінок. Вона практично кожен день робить публікації своїх фотографій, показуючи бюст, вузьку талію і найвідвертіші пози.

Ось недавно зірка української естради відправилася на “риболовлю “. Правда, не стільки за уловом, скільки за яскравими фотографіями. Позувала вона на мосту в одному лише чорному боді, яке жадібно обтягували її мінімум четвертий розмір бюста.

Результатами фотосесії вона поділилася у себе в Інстаграм-профілі.

Даша Астафьева в боди показала новые фотографии
Даша Астаф’єва в боді показала нові фотографії
Даша Афстафьева в боді показала нові фотографії
Даша Астаф’єва в боді показала нові фотографії

“Ось в такому вигляді на риболовлю я приїхала вперше “, – зазначила знаменитість в своєму Інстаграм-профілі.

На природі модель і співачка Дар’я Астаф’єва позувала в чорному боді з дуже відкритим декольте, яке відмінно підкреслювало пишні форми моделі.

Модель позувала на камеру сидячи на дерев’яному пірсі біля річки, при цьому тримаючи в руках вудку для риболовлі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.