Віра Брежнєва травмувала голову напередодні важливих зйомок: подробиці

Віра Брежнєва записала відео для своїх шанувальників і поскаржилася на травму, яку вона випадково завдала сама собі напередодні зйомок.

Віра Брежнєва – популярна російська і українська співачка, яка знайшла всенародну любов, будучи в складі знаменитої групи “ВІА Гра”. Довгий час Віра – сольна співачка. Вона випускає пісню за піснею, знімає кліпи і гастролює по країні.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва – одна з найпопулярніших співачок вітчизняного шоу-бізнесу

Крім того, Брежнєва встигає активно вести соціальні мережі. На її Інстаграм-аккаунт підписані 12 мільйонів чоловік. Там співачка регулярно публікує свіжі фото і відео, а також ділиться моментами з особистого життя.

Так, в цей раз Віра записала Інстаграм-сторіз і поскаржилася шанувальникам, що травмувала голову напередодні зйомок. На відео Віра тримала компрес з льодом на місці травми. Співачка зізналася, що набила гулю.

Скріншот Інстаграм-сторіз Віри Брежнєвої
Скріншот Інстаграм-сторіз Віри Брежнєвої

“Хто молодець? Я молодець. Чому б перед зйомки не набити собі шишку? ” – підписала відео Брежнєва.

Нагадаємо, нещодавно Віра Брежнєва показала, як виглядала в підлітковому віці. Співачка опублікувала фото з літнього табору, де їй було 15 років. На знімку практично неможливо дізнатися Віру. У неї були коротко підстрижені волосся чорного кольору.

Однак дещо з тих часів у Віри таки не змінилося – фігура. Уже в 15 років майбутня зірка була високою, стрункою і підтягнутою.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.