8-річний син Жанни Фріске здивував талановитою грою на синтезаторі: перейняв талант матері

Дмитро Шепелєв похвалився талантами сина в своєму Інстаграм-блозі.

Популярна російська співачка Жанна Фріске померла в 2015 році. Її єдиний син Платон, якому на той момент було всього 2 роки, залишився жити з батьком Дмитром Шепелєвим.

Жанна Фріске
Жанна Фріске з маленьким сином

Шоумен довгий час приховував сина від преси і не показував його фото на публіку. Лише, коли хлопчикові виповнилося 8 років, Дмитро Шепелєв зважився опублікувати його знімки в своєму Інстаграм-блозі.

У підписі до фото Дмитро зізнався, що коли син народився, він прийняв рішення не публікувати його фото в соціальних мережах. Однак хлопчикові вже 8 років і він більше не потребує такого роду захисту. Шепелев розповів, що Платон дуже світлий, талановитий і добрий хлопчик.

Син Жанни Фріске Платон
Син Жанни Фріске Платон

Тепер Шепелєв хоч і рідко, але показує хлопчика в соціальних мережах. А недавно шоумен похвалився талантами 8-річного Платона.

Виявляється, що Платон грає на синтезаторі, і це показав в своїх сторіз Дмитро Шепелєв.

Пізніше відео було продубльовано в фан-акаунті Платона.

Нагадаємо, після смерті Жанни Фріске між Дмитром Шепелєвим і батьками співачки розгорілася справжня війна і нескінченні суди. Батькам Фріске вдалося відсудити у Шепелєва 7 мільйонів рублів, які були зібрані благодійним фондом для лікування Фріске.

Більше про те, як живуть рідні Жанни Фріске після її смерті дивіться на Ютуб-каналі “Одна мін6ута “:

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.