Ані Лорак показала, як відсвяткувала 43-річчя: без пафосу, в колі рідних

27 вересня Ані Лорак виповнилося 43 роки. Артистка відзначила день народження скромно.

Ані Лорак відзначала свій день народження 27 вересня. У цей день вона приймала привітання від рідних і близьких. Однак відзначити день народження співачка вирішила трохи пізніше. 29 вересня Ані Лорак в своїх Інстаграм-сторіз поділилася відео, де показала сюрприз, який їй влаштували рідні.

У ролику артистка заходить в невелику кімнату, яка прикрашена повітряними кулями, а на вікні висить гірлянда “Happy Birthday”.

Скріншот Інстаграм-сторіз Ані Лорак
Скріншот Інстаграм-сторіз Ані Лорак

Також Ані Лорак показала святковий торт, який для неї приготували рідні. Це був двох’ярусний торт рожевого кольору з незвичайною прикрасою у вигляді шоколадних сфер.

Скріншот Інстаграм-сторіз Ані Лорак
Скріншот Інстаграм-сторіз Ані Лорак

Варто відзначити, що відзначала свій день народження Ані Лорак в повсякденному вигляді. Вона була одягнена в блакитних джинсах і чорній водолазці. Її волосся були пов’язані в хвіст, а на обличчі був легкий макіяж.

Нагадаємо, Ані Лорак нещодавно презентувала першу за 14 років пісню українською мовою. На композицію “бачила” артистка також зняла кліп, який викликав справжній захват у публіки.

Судячи з того, що в серпні цього року артистка дала перший за 7 років сольний концерт в Україні, а тепер і записала пісню на рідній мові, Ані Лорак збирається повернутися в Україну.

До слова, останні 7 років співачка живе і працює в Росії.

Більше про особисте і творче життя Ані Лорак дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.