facebook

Ані Лорак показала, як відсвяткувала 43-річчя: без пафосу, в колі рідних

27 вересня Ані Лорак виповнилося 43 роки. Артистка відзначила день народження скромно.

Ані Лорак відзначала свій день народження 27 вересня. У цей день вона приймала привітання від рідних і близьких. Однак відзначити день народження співачка вирішила трохи пізніше. 29 вересня Ані Лорак в своїх Інстаграм-сторіз поділилася відео, де показала сюрприз, який їй влаштували рідні.

У ролику артистка заходить в невелику кімнату, яка прикрашена повітряними кулями, а на вікні висить гірлянда “Happy Birthday”.

Скріншот Інстаграм-сторіз Ані Лорак

Також Ані Лорак показала святковий торт, який для неї приготували рідні. Це був двох’ярусний торт рожевого кольору з незвичайною прикрасою у вигляді шоколадних сфер.

Скріншот Інстаграм-сторіз Ані Лорак

Варто відзначити, що відзначала свій день народження Ані Лорак в повсякденному вигляді. Вона була одягнена в блакитних джинсах і чорній водолазці. Її волосся були пов’язані в хвіст, а на обличчі був легкий макіяж.

Нагадаємо, Ані Лорак нещодавно презентувала першу за 14 років пісню українською мовою. На композицію “бачила” артистка також зняла кліп, який викликав справжній захват у публіки.

Судячи з того, що в серпні цього року артистка дала перший за 7 років сольний концерт в Україні, а тепер і записала пісню на рідній мові, Ані Лорак збирається повернутися в Україну.

До слова, останні 7 років співачка живе і працює в Росії.

Більше про особисте і творче життя Ані Лорак дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.