Катя Осадча показала, як годує недавно народженого сина на роботі: не забуває, що вона мама

Телеведуча Катя Осадча, хоч і не пішла в декретну відпустку після народження сина, виконувати свої батьківські обов'язки вона не забуває.

Катя Осадча – не тільки відома телеведуча, але і мама трьох синів. Старшому синові Каті Іллі 19 років, середнього Івану – 4 роки, а ось наймолодшому Данилу тільки недавно виповнився 1 місяць.

Катя Осадча з синами на прогулянці
Катя Осадча з синами на прогулянці

Катя Осадча хоч і є тричі мамою, вона жодного разу не йшла в довгий декретну відпустку. Після народження молодшого Данила Катя вже на 5-й день вийшла на роботу і знімалась для програми “Світське життя”.

Нещодавно в своїх Інстаграм-сторіз Катя Осадча показала, як їй вдається поєднувати роботу і материнство.

Телеведуча показала знімок, де вона годує грудьми малюка прямо під час того, як візажист фарбує її перед черговою зйомкою, а перукар робить зачіску.

Скріншот Інстаграм-сторіз Каті Осадчої
Скріншот Інстаграм-сторіз Каті Осадчої

До слова, нещодавно чоловік Осадчої Юрій Горбунов в інтерв’ю розповів, що поки вони з Катею на роботі за дітьми стежать відразу дві няні. Одна няня для 4-річного Івана та друга – для маленького Данила. При цьому вночі все обов’язки по догляду за дітьми бере на себе тільки Катя Осадча. Горбунов визнається, він не сильно схвалює той факт, що його дружина не пішла в декретну відпустку. Однак шоумен запевняє, що розуміє свою дружину, адже знає, що вона не може без роботи.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.