Лідія Таран показала 13-річну дочку від Доманського та похвалилася її досягненнями: дочка копія мами

Лідія Таран в своєму Інстаграм-блозі розповіла, як привчає свою єдину дочку до спорту.

43-річна телеведуча Лідія Таран виховує 13-річну дочку Василину. Дівчинка з’явилася на світ, коли Лідія була у відносинах з телеведучими Андрієм Доманським. Їхні стосунки тривали 5 років і закінчилися тим, що Андрій кинув Лідію і дочка і пішов до іншої жінки.

Лідія Таран, Андрій Доманський та їхня дочка
Лідія Таран, Андрій Доманський та їхня дочка

Лідія Таран- публічна особа. Вона дуже активно веде свій Інстаграм-блог, але фотографії дочки вона показує вкрай рідко. Однак цього разу телеведуча порадувала своїх шанувальників і показала кілька фотографій і навіть відео зі своєю донькою. У ролику Лілія показала, як вони з Василиною бігають.

“Як Вася побігла, а я її тепер підтримую”, – підписала відео Лілія.

Так само Таран зізналася, що змусити Василину зайнятися спортом було не просто. Але вона знайшла мотивацію для дочки.

“Коли вона була маленька, звичайно, були у нас і танці, і плавання. А потім бац – і вона вже сидить зігнута калачиком з айпедом, в соціальних мережах і на дистанційному навчанні. А воно навіть рухливу дитину перетворює в диванне звірятко.

Але якраз карантин і допоміг нам полюбити рух. Тоді закрили всі спорт клуби та секції, і ми спочатку кидали м’яч у кошик у дворі, а потім пішли на стадіон “Старт” у будинку. А там – ну просто все бігали. Хто як міг. І це відчуття загального зусилля варто багато! Вася готувалася йти в гори на велику відстань, і я сказала, що йти буде легше, якщо розвинути витривалість бігом.

Вася дуже хотіла в похід, і – потроху побігла. “, – розповіла Лідія Таран.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.