Віктор Павлик вперше показав обличчя сина від молодої дружини: повна копія батька

Віктор Павлик став батьком в четвертий раз трохи більше двох місяців тому. Тільки зараз вони з молодою дружиною зважилися показати обличчя малюка.

Віктор Павлик одружився в четвертий раз у віці 54 років. Обраницею українського артиста стала молодша на 28,5 років дівчина Катерина, яка є концертним директором Павлика. Вони одружилися в травні 2020 року, а вже в липні 2021 року в них народився первісток. Хлопчика назвали Михайлом.

Віктор Павлик став батьком в четвертий раз
Віктор Павлик став батьком в четвертий раз

Через трохи більше, ніж 2 місяці, 30 вересня, Віктор Павлик вперше опублікував спільну фото з маленьким сином, де можна розгледіти обличчя хлопчика крупним планом.

На чорно-білому фото артист тримає хлопчика на руках. Притримувати синочка допомагає дружина Павлика. У кадрі видно тільки її руки. Віктор Франкович і маленький Миша дивляться прямо в камеру.

Практично в той же час, що і Павлик, фото з маленьким сином оприлюднила Катерина Репяхова. На знімку позували вже втрьох: син, мама і тато.

“Знайомтеся, Міша Павлик. На кого схожий не питаю “, – підписала фото Катерина.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати знімок.

“Ну нарешті, він у вас незрівнянний”, “Вас чарівна сім’я, кохання і щастя Вам! А Мишко чудо “,” Копія батько “,” Який гарний хлопчик “,” Дуже красивий малюк “,” Яка овечих “, ” Син – копія батька “, ” Сладенький малюк. Богатирського здоров’я йому “, – пишуть коментатори .

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.