Не Холостячка, а бабуся: Злата Огневич налякала зовнішнім виглядом

Нещодавно співачка і учасниця проекту на СТБ Злата Огневич позувала в теплому кардігані.

Не всі шанувальники оцінили стиль Злати, і відзначили, що подібний кардиган взагалі не йде його власниці. Фотографії свого осіннього аутфіта Злата Огневич показала в соціальній мережі Інстаграм.

В описі під фото вона запропонувала своїм новим фоловерів з нею познайомитися і написала кілька фактів про себе.

“Я пишаюся собою і ціную кожен момент в гармонії зі своїми емоціями. Я навчилася хвалити себе і мотивувати навіть за найменші досягнення. Тому що це – важливо.

Цінуйте себе. Шукайте себе справжніх. Знайдете – любите і розвивайтеся! Спасибі всім, хто зараз зі мною “, – написала Злата.

Також дівчина розповіла, що вона стала першою зіркою з України, хто потрапив в онлайн-музей Євробачення. Це пов’язано з її номером за участю Ігоря Вовковинського – справжнього велетня. Злата представила перфоманс на Євробаченні в Швеції.

Також дівчина зазначила, що вона стала першою українською співачкою, хто пішов в проект “Холостячка ” (до цього була актриса і модель Ксенія Мішина).

Також вона поділилася іншими своїми досягненнями.

Осінній образ Злати Огневич

Осінній образ Злати Огневич
Осінній образ Злати Огневич
Осінній образ Злати Огневич
Осінній образ Злати Огневич

Модель і зірка реаліті-шоу на телеканалі СТБ позувала для фото в красивому теплом кардігані кольору хакі з жовтими і бежевими вставками.

На ногах були чорні прозорі колготки. Повсякденний макіяж і зачіска доповнили її зовнішній вигляд, зробивши аутфіт повсякденним і витонченим одночасно.