Лідія Таран показала дорослу дочку від Андрія Доманського: виховує одна

Не секрет, що одна з головних телеведучих країни Лідія Таран має дорослу доньку Василину, яку вона ласкаво називає Вася. Васін тато - інший відомий телеведучий Андрій Доманський.

Лідія Таран, як і більшість її колег по новинним програмам, взагалі не люблять показувати своє особисте життя. Ніхто не ділиться переживаннями або проблемами.

Але тим не менше, Ліда любить показувати свою чудову доньку і нерідко в її кадр потрапляють батьки або інші близькі родичі.

Зараз Лідія Таран вирушила у відпустку зі своєю донькою. Шанувальники помітили, що дівчинка вже дуже виросла і неймовірно схожа на маму!

“У будь-Якій незрозумілій ситуации пакуй (клей – закреслено) ласті – дуй до моря! Втамін М + З Найкраще, что может трапітісь. ПС. Так, ми нє! Втягуємо живіт на Цій фотці, бо як каже Вася- ми тут чілім и на релаксі “, – написала Лідія Таран.

Відзначимо, раніше у неї був союз з іншим телеведучим Андрієм Доманським. Однак пара розійшлася, бажаючи приховати реальну причину розлучення від очей громадськості.

Таран також не повідомляє, чи дозволяє вона батькові дочці бачитися зі своєю спадкоємицею.

Відомо, що Таран не бідує. Влітку минулого року вона купила власний будинок, в який переїхала спеціально до дня свого народження.

Судячи з Інстаграм-профілем, вона чудово ладнає зі своєю дочкою, у них довірчі і теплі відносини.

Професійно Таран теж активно розвивається і є однією з кращих і найбільш улюблених телеведучих країни. Мабуть, щоб колишній Доманський бачив, що втрачає.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.