Дружина Григорія Решетника зачарувала теплим родинним фото

Вся велика багатодітна сім'я телеведучого Григорія Решетника провела вихідні разом.

Христина Решетник показала тепле фото з трьома синами і улюбленим чоловіком. Знімок жінка опублікувала в Інстаграм-профілі, зібравши безліч лайків і задоволених коментарів фоловерів.

Слід зазначити, що Григорій, зважаючи на свою діяльність, дуже багато часу проводить на роботі. Спільно з телеканалом СТБ у нього постійно проходять зйомки, він часто буває у відрядженнях. Тому коли у глави сімейства видаються вільні вихідні, то сім’я тут же збирається кудись поїхати.

Так, недавно сім’я Решетніков вирушила на ферму з вівцями. Там дітлахи змогли подивитися зблизька на тварин. Цікаво було навіть наймолодшому Олександру, якого ось-ось виповниться рік.

Слід також додати, що недавно Христина і Григорій Решетники відсвяткували 11-ту річницю весілля. В честь цього Григорій показав кілька фотографій з-під вінця. Там прекрасна Христина в білій сукні, а її чоловік одягнений в строгий чорний костюм.

Пара практично не змінилася за ці роки, тільки сім’я стала більше.

На сімейній фотографії з ферми особи всіх членів сім’ї розпливаються в задоволеною усмішці

Дружина Григорія Решетника зачарувала теплим родинним фото
Дружина Григорія Решетника зачарувала теплим родинним фото

Христина Решетник вирушила на прогулянку в білому спортивному костюмі і кросівках. Її найдорожчі чоловіки також були в спортивному одязі.

Відзначимо, що навіть незважаючи на те, що офіційний шлюб пари вже перетнув кордон в 11 років, а до весілля у них також були спільні відносини, вони зберігають запал і закоханість, які були на старті їх прекрасну історію любові.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.