Живіт вже не приховати: “вагітна” Настя Каменських в міні-сукню позувала поруч з чоловіком

Після заміжжя Насті Каменських шанувальники часто стали "підозрювати " зірку в тому, що вона нібито вагітна.

В одному з інтерв’ю, яке Настя Каменських дала практично відразу після свого заміжжя, йшлося про те, що Анастасія хотіла б розвивати кар’єру, а потім вже і сім’ю.

Однак фанати як і раніше продовжують виглядати у неї округлі форми в області живота.

Нещодавно співачка Настя Каменських показала фотографію, де артистка в сукню кольору індиго. Вона обняла свого чоловіка і радісно дивилася в кадр. Фанати відзначили, що у неї дуже приємна зовнішність, а поруч з чоловіком вона буквально світиться від щастя.

Каменських пішла на побачення з Потапом
Каменських пішла на побачення з Потапом

Щоб побут не поглинула романтику відносин Каменських і Потапа, пара намагається штучно “підігрівати ” свої взаємні почуття. Для цього Настя нерідко викладає в Інстаграм-профіль гарячі знімки, де та то в обтягуючих лосинах, то в короткій сукні, то взагалі в негліже. Потапу це подобається і він із задоволенням коментує знімки коханої.

Судячи з усього, зірка, схильна до повноти, почала набирати вагу. Втім, цілком може виявитися, що пара чекає дитину, просто поки тримає цей факт в секреті.

Нагадаємо, що у Потапа є дитина від першого шлюбу. Сина Андрія Олексію Потапенко народила Ірина Горова, з якої репер перебував в офіційних стосунках до появи в його житті Насті Каменських. Потім, подейкують, що саме Настя стала тією самою розлучницею, яка розбила сім’ю Олексія та Ірини.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.