Влад Яма з дружиною поділилися ніжними фото у ванній

Відомий український танцюрист разом зі своєю дружиною поділилися романтичними знімками з онлайн-фотосесії.

За парою Влада Ями та його дружини Ліліани люблять спостерігати багато шанувальників. Їх називають однією з найщиріших і романтичних пар українського шоу-бізнесу.

Подружжя люблять радувати своїх передплатників чутливими знімками. Так, в одному з останніх постів в мережі Instagram, Яма продемонстрував нові кадри з онлайн-фотосесії. Фотограф приєднався до камери, яка перебувала в будинку подружжя, через спеціальну програму. Таким чином, не порушивши карантинний режим.

“Легко і жартівливо ми провели час на відстані, але враження було ніби ми поруч, єдине що після зйомки пили чай кожен по своїх домівках”, — поділився враженнями про роботу фотограф.

Передплатники Влада і Ліліани були зворушені тими емоціями, які передавали знімки.

https://www.instagram.com/p/B_FKJjmAwNt/

Популярне

Схожі статті

“Кожній дружині по квартирі”: Віктор Павлік залишив Лорі квартиру й придбав для Каті, але є один нюанс

Днями Катя Репяхова похвалилася новими житловими метрами. Родина переїхала у більш простору квартиру. А що Віктор Павлік залишив попередниці молодої дружини Лорі Созаєвій?

Аліна Гросу отримала дипломатичну посаду в Нью-Йорку, але МЗС України з цим незгодне: що відомо про скандал

Аліна Гросу полюбляє епатувати публіку. Ось і цього разу зробила відеорепортаж із будинку мера Нью-Йорка й сповістила, що стала представницею української культури. МЗС спростувало цю інфу.

“Давно втратила совість”: Ані Лорак зганьбилася на концерті через спідницю, яка постійно підстрибувала

Ані Лорак вирізняється особливістю потрапляти у незручні ситуації. Ось і цього разу вбралася на концерт так, що подружці Лєрі Кудрявцевій стало соромно, і вона змушена була рятувати становище.