Анна Седокова похвалилася фігурою на свіжих знімках в Instagram

Екс-учасниця "ВІА ГРИ" сьогодні — мама трьох дітей. Але 37-річна Анна показує, що справжньою красунею можна залишатися у будь-якому віці.

Співачка і телеведуча Анна Седокова знаменита своїми незвичайними фото. Ще з часів участі у жіночій групі “ВІА ГРА” дівчина звикла строго тримати дієту і бути в формі, тому Анні точно є, чим похвалитися.

Днями Анна порадувала своїх підписників у соціальній мережі Instagram новою вельми жіночною фотографією. На ній дівчина позувала в блискучому вбранні, з кучерявою зачіскою. Вона дивиться в дзеркало, приклавши великий палець до губ.

Варто відзначити, що Анні 37 років і вона мама трьох дітей. Але при цьому співачка знаходиться у відмінній фізичній формі — у неї підкачані сідниці і плоский живіт.

Фоловерів співачки в захваті від знімка.

“Анюта, ну ти вище всяких похвал. Богиня”, “Красива, як і завжди”, “Тіло гарне”, “Красиве тіло, мотивуєте”, “Завжди захоплююся такими фото. Тут не просто красиве тіло, а ще результат роботи над собою і турботи про своє тіло і здоров’я — тренування, харчування, масаж, дисципліна. Дивитися приємно і повагу викликає”, — написали в коментарях підписники.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.