(Фото) Щодня – благословення (Every day is a blessing): Настя Каменських новим аутфітом вразила шанувальників!

Деякі шанувальники констатували, що Настя Каменських у цьому вбранні зовсім інша. Насправді вона якась строга та одухотворена.

Настя Каменських завжди дивувала публіку незвичайними та красивими фотографіями, які вона розміщувала на своїй сторінці в інстаграм. Майже всі вбрання їй йдуть, і це відзначають як шанувальники співачки, так і прості глядачі, які відвідують її концерти.

Нещодавно Настя Каменських розмістила свою фотографію у соціальних мережах, на якій постала у новому образі. Фото вона підписала: Every day is a blessing, що означає – Щодня – благословення. Користувачі соцмереж відразу відгукнулися на це фото. Один шанувальник написав, що вона дуже гарна в цьому вбранні, інша порівняла образ Насті Каменських з ханумом. Чи правда схожа?

Деякі шанувальники констатували, що Настя Каменських у цьому вбранні зовсім інша. Насправді вона якась строга та одухотворена. Так, ніби хтось її благословив на великі та добрі справи.

А як вам новий імідж Насті Каменських?

Інші шанувальники згадали як нещодавно Настя Каменських з’явилася на “Вечори прем’єр із Катериною Осадчою”. Тоді співачка була одягнена у шкіряний плащ із величезною шпилькою. І тоді всі констатували, що Насті Каменські мали зухвалий вигляд. Тоді на сцені Палацу України, Настею Каменських було виконано композицію “Прикро”. Вона була у жовтому кроп-топі з фіолетовою міні-спідницею та болеро з довгими рукавами. Цибуля співачки була доповнена жовтими ботфортами на високих підборах.

Зірка підкреслила своє вбрання чорним шкіряним поясом із прикріпленою величезною шпилькою.

Настя Каменських