Олег Винник показав фотографії з часів роботи у театрі

Співак продовжує знайомити шанувальників зі своїм шляхом до слави. В одному з останніх постів в Instagram він познайомив підписників з часом роботи в театрі.

Олег Винник — справжній улюбленець серед українських слухачок. Про його біографію відомо дійсно багато різних фактів — він і працював в Німеччині, і був нянею, і співав у церковному хорі. І, здається, чим більше фанаток, тим більше теорій про життя улюбленого співака.

Але все ж, є події з минулого, якими сам Олег з радістю ділитися. Наприклад, в своєму Instagram він опублікував фотографії, на яких він в різних образах з мюзиклу “Собор Паризької Богоматері”, в якому він грав.

Ці знімки були зроблені ще в 2001 році.

Олег Винник
Олег Винник

“Знайшов для вас ще архівних знімків Der Glöckner von Notre-Dame. На першому фото — в ролі Феба, на другому — Клопена. Берлін, Theater am Potsdamer Platz, 2001 рік”, — підписав фотографії Олег.

Олег Винник
Олег Винник

Шанувальники Олега залишилися в захваті від незвичайних образів кумира. У коментарях користувачі залишили ряд позитивних відгуків.

“Вау, ви не перестаєте нас дивувати! Неймовірно”, “На першому фото справжній принц”, “Перший образ просто фантастичний”, “Невже це ви? Просто не впізнати”, “Олег, ви завжди красавчик”, “Спочатку подумала, що це портрет”, “Неймовірні фотографії”, — писали фоловери під публікацією.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.