Зірка “Величного століття” Бурак Озчивіт похвалився рідкісними фото з дружиною

Турецький актор поділився зворушливими весільними і буденними знімками з дружиною.

У реальному житті 35-річний турецький актор Бурак Озчивіт носить такі ж пишні вуса, як у “Величному столітті”, але є зразковим чоловіком і батьком.

Він з легкістю закохав у себе багатьох телеглядачок. Деякі спеціально заради нього починали дивитися турецькі серіали. Але серце красеня зайнято єдиною коханою, з якою він і проводить зараз карантин разом з їхнім спільним сином.

Бурак Озчивит в сериале "Великолепный век"
Бурак Озчивіт в серіалі “Величне століття”

Його дружина — також турецька актриса Фахріє Евджен. Пара разом уже 5 років, 3 з яких у шлюбі. У 2019 у закоханих народилася перша дитина — син Каран.

Сам актор не любить афішувати своє особисте життя і зрідка ділиться фотографіями або відео у соціальних мережах. Своїм шанувальникам він більше розкриває процес зйомок нових проектів. Але все ж рідкісні сімейні фотографії трапляються на радість фанатів.

Днями Бурак поділився з шанувальниками свіжим селфі з дружиною Фахріє Евджен. Підписники відзначили, що його дружина чудово виглядає і пара прекрасно виглядає разом.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.