Надія Мейхер ефектно станцювала в стильному платті

Таким цікавим способом екс-солістка "ВІА ГРИ" прорекламувала свій бренд одягу.

Співачка і телеведуча Надія Мейхер в своєму Instagram опублікувала відео, де вона позує в ефектних нарядах — червоному і білому платті. Обидві речі — це новинки з колекції власного бренду артистки Meiher by Meiher.

Надія спочатку продемонструвала ніжне біле плаття в довжині міді. Воно прикрашене рюшами на подолі. Образ Надія доповнила босоніжками на високій платформі, чорною сумкою через плече і кокетливими танцями з блискучою посмішкою.

Цей наряд є так само в яскраво-червоному варіанті. Така річ підійде для сміливих і ефектних дівчат.

Обидві сукні відмінно підкреслюють фігуру Надії, яка в 38 років вигладає чудово.

Під відео артистка написала свій чуттєвий вірш:

«Під покрив темряви, що соромливо низький, через турботи звичайного сірого дня, пробирається повільно жінка-привид, щоб в страсний тугу подивитися на мене. Під вуаллю особа зоряної полум’яної ночі, в червоній сукні, вся немов з мороку, вона за велінням туги підійти до мене хоче, але безмірна прірва між нами видно … ».

 

 

Схожі статті

Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому тепер живуть Тоня і Мірзоян: нічого не міняли після її смерті

Як виглядає триповерховий маєток легендарної Ніни Митрофанівни Матвієнко, у якому й сьогодні проживають Тоня з Арсеном. Фото будинку у матеріалі.

“Дюймовочки” під 90 кг: якими були Полякова, Каменських та інші зіркові красуні у своїй максимальній вазі

Практично кожна жінка хоть раз у житті сиділа на дієті і боролася з зайвими кілограмами. Зірки не виключення. У свій час зайві кілограми мали Полякова, Каменських, Нікітюк та інші зіркові красуні.

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.