(Підбірка фото) Лідія Таран розповіла дітям у лікарні Охматдит про мрію дитинства

Ось що Лідія Таран написала, про що вона з подружкою мріяла і про що зараз мріють діти.

Яка у вас була мрія у дитинстві? Напевно, у всіх різна, але ви про неї напевно і зараз пам’ятаєте. І якщо ви прагнули своєї мрії та робили все для її здійснення – то вона обов’язково здійсниться.
Лідія Таран нещодавно розмістила на своїй сторінці в інстаграмі спогади про свою мрію. Вона згадала про неї, коли приїхала до лікарні Охматдит.
Ось що Лідія Таран написала про що вона з подружкою мріяла: “Щоб у всіх ляльок, яких ми з подругою безбожно коротко підстригли – коси відросли назад, звичайно, цього не сталося. А взагалі мріяти я боялася – ми жили за гаслом “мріяти не шкідливо – мріяти небезпечно”. І про роботу на ТБ не мріяла, і про подорожі (тоді про них мріяти не можна було) А якби мріяла? Як би високо можна було злетіти та далеко відлетіти.
Днями ми знову повернулися до лікарні “Охматдит”. Діти нам малюють свої мрії! Відлетіти на Меркурій, водити танк, поїхати в Артек, заспівати з Юлією Саніною! І я думаю, як це круто – не втрачати здатність мріяти! Прямо тренувати себе треба! Ігнорувати своє раціо та забивати на реальність – і мріяти! Діставати невидимі крила й уперед. Щоб раптом не стати заручником чужих мрій, чи взагалі не втратити цей дар! А ваші мрії справдилися?
Які саме? Це було диво-дивовижно, чи ви щось робили на цьому шляху?”

Ось такі були мрії у Лідії Таран, а у дітей у лікарні “Охматдит” – трохи інші. Але мрії збуваються якщо цього дуже хочеш!