37-річна Тіна Кароль похвалилася своєю “Джавеліною”: співачка вирішила наслідувати тренди в нинішніх умовах

Потрібно завжди бути на вершині прогресу та моди. Про це знають представники шоубізнесу. Тому вони й дотримуються певних правил. Тіна Кароль не виняток

Після подій, що сталися в Україні 24 лютого 2022 року, у багатьох людей з’явилися інші цінності у житті. Виявилося, що основна цінність – це саме життя. Не гроші, не вбрання чи статус людини, а життя людини та її близьких – це найголовніше. Після того, як відбулися події 24.02.2022 року, багато людей залишили свої будинки та квартири та переїхали в безпечні місця, у тому числі на захід України. Дехто поїхав навіть за кордон. Частина зірок, здебільшого чоловіків, повернулися до України та вступили до ЗСУ чи тероборони. Дехто залишився за кордоном і дає благодійні концерти, а зібрані фінансові кошти перераховують на допомогу Україні. Відома українська співачка Тіна Кароль також поїхала до Європи. Там вона брала участь у демонстраціях на підтримку України та давала благодійні концерти. Нещодавно Тіна Кароль у соцмережах розмістила фото своєї кішки та виявляється співачка назвала її Джавеліна. Це, звичайно, не грізна зброя, яка є у захисників України.

Кішка “Джавеліна”

Після чого шанувальники Тіни Кароль із гумором відписалися. Тіна Кароль пішла сучасними трендами та ця назва для своєї кішки вона обрала, тому що кішка хоробра і строга. Тіна Кароль весь час свою кішку називала просто кіт. А тепер це нове ім’я Джавеліна дуже подобається їй. Тіна Кароль написала: “Сурова і хоробра. Моя котя отримала ім’я, нарешті! Джевеліна. Завжди кликала її котя”. Нині деякі українці називають своїх дітей на честь знаменитих політиків, які допомагають Україні у цей непростий час.