38-річна Катя Осадча видала таємницю яким буде шоу “Світське життя” після перемоги України: хто буде в ньому виступати

Катя Осадча багато пережила після подій в Україні, які сталися 24 лютого 2022 року. Після чого ведуча по-новому почала дивитися на пріоритети в житті

Телеведуча популярного в Україні телевізійного шоу “Світське життя” Катерина Осадча нагадала своїм земляки, що програма виходить уже сімнадцять років в ефірі. День народження шоу був кілька днів тому.
Коментуючи новий сезон, знаменитість поділилася своїми думками, якою бачить передачу після настання світу в Україні.

Про це Катерина розповіла у прямому ефірі на українському каналі, в ранковій передачі “Сніданок з 1+1”.
Обговорення у колективі “Світського життя” з приводу нових випусків ідуть повним ходом. Звичайно, після зміни ситуації в Україні після 24 лютого 2022 року, коли росія вдерлася на її територію, теми будуть вже інші, ніж раніше.

Катя Осадча

Передача тривалий час відома тим, що знімала сюжети про багатих і відомих людей, про світські вечірки, заходи, акції, які ті відвідували будь-коли.
Тепер героями популярного телешоу будуть військові, захисники України. Планується запрошувати волонтерів, котрі робили все можливе для наближення перемоги. Для участі у передачі збираються запрошувати українських знаменитостей, які не мовчали з першого дня вторгнення росії в Україну.

В результаті очікується, що проєкт стане ширшим, яскравішим, таким як наша Україна – пообіцяла постійна телеведуча шоу.

Також Катерина Осадча з командою збираються розповісти про всі знаменитості, які просто мовчать тепер, коли в їхній країні перебуває ворог. Усі “мовчуни” будуть опитані – наголосила Катерина.