Молода дружина Дмитра Комарова зачарувала новим відео

Дружина ведучого Дмитра Комарова привітала всіх з Днем танцю вельми оригінальним способом.

Зірку “Світу навиворіт” і одного з головних мандрівників України Дмитра Комарова часто висміювали за його танцювальні здібності у шоу “Танці з зірками”.

Хоча Дмитро і не запам’ятався телеглядачам як видатний танцюрист, проект дав йому головне — прекрасну дружину. У 2019 Комаров одружився зі своєю партнеркою по паркету на “Танцях з зірками”, моделлю Олександрою Кучеренко.

29 квітня в Міжнародний День танцю Олександра привітала усіх колег і любителів порухатися зі святом.

У якості поздоровлення Кучеренко записала відео, яким вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Танцівниця в ролику продемонструвала пластику своїх стоп і показала улюблені вправи для розминки, яку вона робить перед основним тренуванням.

За словами дівчини, 7 нескладних вправ, які вона і показала підписникам, допоможуть зробити підйом стопи вище, ікри більш підкачаними і красивішими, а щиколотки тоншими. Головне — виконувати ці елементи в туфлях і, звичайно, регулярно.

Як каже Олександра, танцюристи щодня без вихідних працюють над своїми стопами і ніжками. Адже такі тренування допомагають їм тримати баланс на паркеті і краще відчувати своє тіло. Та й взагалі — це просто красиво.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.