Оля Полякова похвалилася стрункою фігурою у відвертому вбранні

Ексцентрична Оля Полякова може похвалитися не тільки популярністю і прекрасними вокальними даними, але і відмінною фігурою. В принципі, всі свої достоїнства Оля ніколи ні від кого не ховала.

Якби вибирали королеву епатажу в Україні, то безсумнівною переможницею була б Оля Полякова.

“Головна блондинка країни” — саме так себе називає артистка — завжди відрізнялася яскравими вбраннями і незабутніми концертними шоу. Але крім цього, Оля може похвалитися і справжніми подарунками природи — у неї відмінний високий голос, точний музичний слух і, звичайно, чудова фігура.

Багато дівчат не можуть дивитися на Полякову без заздрості — у неї довгі стрункі ноги, підтягнуті сідниці, плоский живіт і красиві натуральні груди.

Та й сама Оля не приховує, що любить себе такою, яка вона є і всіляко підтримує своє тіло фізичними навантаженнями і правильним якісним харчуванням. Правда, іноді співачка все ж дозволяє собі невеликі смакові похибки.

Під одним з останніх знімків у своєму Instagram вона написала, що саме так можна виглядати, якщо їсти млинці, піцу, паски, але при цьому щодня займатися спортом.

На фото артистка в коротких шортах і топі демонструє прес і худі ніжки. Шанувальники не могли не оцінити шикарну форму Полякової і залишили їй сотні компліментів в коментарях.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.