Молода дружина Романа Сасанчина розповіла про свої пластичні операції у 24 роки: на смак та колір (ФОТО)

Молода дружина переможця 10 сезону шоу "Голос країни" Романа Сасанчина чесно відповіла на запитання підпинсників про свої пластичні операції.

Роман Сасанчин у 19 років встиг одружитися та стати татом. У дружини молодий талант вибрав землячку Іванну, яка трохи за нього старша. Незважаючи на різницю у віці, молоді люди успішно розвивають стосунки, будують сім’ю та забезпечують усім необхідним маленьку дочку Елізабет.

До речі, ненадовго пара розлучалася – все через повномасштабну війну в Україні. Обраниця переможця “Голосу країни” виїжджала з дитиною на якийсь час до Польщі, але залишатися там не схотіла і повернулася до чоловіка.

Молода дружина Романа Сасанчина розповіла про свої пластичні операції у 24 роки.
Молода дружина Романа Сасанчина розповіла про свої пластичні операції у 24 роки

Спадкоємиця з’явилася у подружжя під кінець 2021-го – такий подарунок їм приніс під ялинку Дід Мороз. Нелегкою для Іванни була вагітність, як самі пологи і відновлення після. Незважаючи на це, дівчина мужньо впоралася з усіма проблемами та встигає не тільки бути дружиною, мамою та блогером, ще вона втілює в життя власні мрії.

Незабаром після появи доньки на світ дружина Романа Сасанчина збільшила собі губи, про що давно мріяла. Однак виявилося, що це не єдина пластика, до якої вона вдалася. Під час спілкування з підписниками Іванка відповіла на запитання, що хотіла б змінити свою зовнішність:

Більше нічого. Вколола губи півроку тому і вколола міжбрівку!

Молода дружина Романа Сасанчина розповіла про свої пластичні операції у 24 роки.
Молода дружина Романа Сасанчина розповіла про свої пластичні операції у 24 роки

Як виглядає дружина Романа Сасанчина після пластики

Треба сказати, що не кожному з численних фанатів Іванни припали до смаку її зміни у зовнішності. Частина фоловерів блогерки вважають, що раніше було краще.

Молода дружина Романа Сасанчина до та після пластики
Молода дружина Романа Сасанчина до та після пластики

Сама вона на такі закиди відповідає тим, що кардинальних змін не було, тож списує критику на заздрість.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.