Дочка і дружина Євгена Кошового захопили весняними знімками

Ксенія Кошова з донькою Варварою втілили образи справжньої весни і влаштували яскраву сімейну фотосесію в пол.

Актор і шоумен Євген Кошовий вже більше 13 років — щасливий сім’янин. Разом з дружиною Ксенією у них народилося дві дочки: Варвара, якій зараз 12 років і молодша Серафима, якій — 6.

Сім’я Кошових не часто тішить шанувальників фото або домашніми відео. Але все ж рідко яскраві кадри потрапляють у мережу.

Початок теплого сезону дружина “лисого з Кварталу” Ксенія відсвяткувала разом зі старшою донькою невеликою фотосесією в полі. Дівчата були одягнені у наряди в одному стилі і кольоровій гамі — бежевих речах. Варя — в легкому платті, а її мама — в штанах і футболці в тон. Обидві дівчини були практично без макіяжу.

Ксения и Варя Кошевые
Ксенія і Варя Кошова

Кадри були зроблені на тлі красивого поля з жовтими квітами. Результатом фотосесії Ксенія поділилася у своїх соціальних мережах.

Її підписники моментально закидали маму і доньку сотнями приємних коментарів, зазначивши, що дівчата швидше схожі на сестер. Хоча утворився й інший табір фанатів, які впевнені, що Варя — копія тата.

Ксения и Варя Кошевые
Ксенія і Варя Кошова

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.