Як зараз виглядає 8-річна дочка Алли Пугачової та Максима Галкіна: казково гарна дівчинка

Максим Галкін та співачка Алла Пугачова виховують чудових двійнят Лізу та Гаррі. Шоумен регулярно публікує свіжі фото та відео своїх спадкоємців в Інстаграм-блозі.

Ліза та Гаррі Галкіни з’явилися на світ у 2013 році за допомогою сурогатного материнства. До трьох років батьки не показували своїх дітей на публіку, але коли спадкоємці Примадонни трохи підросли, Максим Галкін почав регулярно публікувати у своєму Інстаграм-блозі їхні фото та відео. Ліза та Гаррі відразу стали улюбленцями публіки. Діти Пугачової неймовірно харизматичні, енергійні та розвинені не за роками.

Як зараз виглядає 8-річна дочка Алли Пугачової та Максима Галкіна

Нещодавно Максим Галкін оприлюднив свіже відео, де поетапно показав кадри з 2019 і 2022 року. На відео Ліза робить масаж татові, коли їй було 5 років і зараз.

Масаж від Лізи через три роки. Липень 2019 проти липня 2022-го

, – підписав відео Максим Галкін.

Користувачі Мережі відразу почали коментувати ролик і зазначили, що у Галкіна та Пугачової зразкова родина, а маленька Ліза просто диво.

Ось що писали коментатори:

  • “Красива, порядна сім’я та діти такі самі. Приємно дивитися”
  • “Дуже хороша дівчинка росте”
  • “Чарівна дівчинка у вас”
  • “Ліза така доросла стала”
  • “Яка класна Ліза”
  • “Ви неймовірно красива, дружня родина. Приклад всім. Дякую за солідарність з Україною”

Варто зазначити, що Алла Пугачова та Максим Галкін розвивають своїх дітей по-максимуму. Ліза та Гаррі з раннього дитинства займаються музикою, танцями, вокалом, грою на піаніно, акторською майстерністю. Також діти вчать французьку та у свої вісім років практично вільно на ній розмовляють.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.