Старіючі Барбі України: Ольга Сумська, Лідія Таран, Ірина Білик на початку кар’єри і зараз (ФОТО)

Цих жінок поєднує не лише популярність та слава, а ще й краса. Біляве волосся, тонка талія і приємні риси обличчя — це ж справжні "Барбі" українського шоу-бізнесу! Щоправда, вже у поважному віці.

Які ж виглядали українські Барбі Лідія Таран, Ольга Сумська та Ірина Білик на початку своєї кар’єри?

Лідія Таран

Лідія Таран – відома українська телеведуча, обличчя програми ТСН. Жінка народилася у сім’ї журналістів і вже з дитинства знала, ким стане, коли виросте. Свою кар’єру Лідія розпочала на радіо, пізніше почала працювати і на телебаченні: спочатку “Новий” канал, потім “5 канал”, а з 2009 року Таран стала обличчям каналу “1+1”.

Старіючі Барбі України: Лідія Таран
Старіючі Барбі України: Лідія Таран

Лідія завжди відрізнялася красою і зараз, у свої 44 роки, телеведуча виглядає чудово і набагато молодше свого віку.

Ольга Сумська

Ольга Сумська – одна з найвідоміших актрис України. Знаменитою Ольга стала після ролі Роксолани в однойменному серіалі. Сумська завжди вирізнялася красою. Довге світле волосся та яскрава зовнішність — вона ніколи не змінювала свій образ. Зараз акторці 55 років і вона виглядає чудово. На обличчі Ольги практично немає зморшок, акторка завжди виглядає модно та стильно.

Старіючі Барбі України: Ольгв Сумська
Старіючі Барбі України: Ольга Сумська

Ірина Білик

Ірина Білик на сцені близько 30 років. Багато хто вже й не пам’ятає, як виглядала артистка на початку кар’єри, а була вона справжньою красунею. Зараз Ірині 52 роки і, звісно, вік дався взнаки на її зовнішньому вигляді. Щоб зберегти молодість, артистка неодноразово вдавалася до пластичних операцій і, як вважає публіка, трохи перестаралася з пластикою.

Старіючі Барбі України: Ірина Білик
Старіючі Барбі України: Ірина Білик

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.