Вища та крупніша за маму: як зараз виглядає 11-річна донька Ані Лорак від чоловіка-турка

Єдиній дочці співачки Ані Лорак Софії вже 11 років. Дівчинка росте дуже енергійною та харизматичною. Соня з дитинства любить привертати увагу.

Після розлучення Ані Лорак із турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу їхня спільна донька Софія залишилася жити з мамою. Проте дівчинка має дуже близькі стосунки із батьком. Софія часто їздить до нього в гості, залишається у нього на канікулах, а також їздить на відпочинок разом із Муратом та його молодою нареченою.

Колишній чоловік Ані Лорак активно веде свій Інстаграм-блог та часто показує свіжі фото та відео своєї доньки. Втім, і сама Соня любить публікувати свої знімки з Інтернеті.

Як зараз виглядає 11-річна донька Ані Лорак

Однак, користувачі Мережі не завжди добрі з дівчинкою. Фоловери часто пишуть негативні коментарі про зовнішність дівчинки та її поведінку.

Софія Налчаджіоглу за останній рік помітно зросла і у свої 11 років вона вже досить висока. Складно не помітити східне коріння дівчинки — чорне, густе волосся та пишні брови.

Як зараз виглядає 11-річна донька Ані Лорак

І якщо зовнішністю Софія у тата, то від мами вона взяла талант. 11-річна Соня має гарні вокальні дані. Дівчинка навіть неодноразово виходила на сцену разом із мамою. Також донька Ані Лорак займається в танцювальній студії, любить теніс і має велику пристрасть до акторської майстерності.

Ані Лорак подбала не лише про розвиток творчих талантів доньки, а й про її освіту. Відомо, що Соня навчається в одному з найпрестижніших навчальних закладів Росії – Павлівській гімназії, що знаходиться в Підмосков’ї. Вартість навчання там дуже не дешева — близько 40 тисяч доларів на рік.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.