Нікітюк, Осадча, Кароль та інші зіркові красуні, зовнішність яких змінила війна

Завжди яскраві, усміхнені, з ідеальним макіяжем та зачіскою. Такими українські зірки були до повномасштабної війни на території України. Нині знамениті красуні виглядають зовсім інакше.

24 лютого війна постукала до будинку кожного українця. Біда торкнулася всіх, як звичайних роботяг із глибинки, так і успішних і багатих зірок, які раніше блищали на телеекранах.

Страх, тривога та переживання не найкраще позначилися на зовнішності українських красунь. Здається, багато хто з них постарів років на 10.

Тіна Кароль

Зоряні красуні, зовнішність яких змінила війна: Тіна Кароль

Українська співачка Тіна Кароль, яка запам’яталася публіці своїми червоними губами та білявими локонами зараз все частіше показує себе без макіяжу, у найпростішому, зручному одязі та із зібраним волоссям. Тіна робить все можливе, щоб допомогти українцям: допомагає біженцям, дає благодійні концерти.

Катя Осадча

Зіркові красуні, зовнішність яких змінила війна: Катя Осадча

Відома телеведуча Катя Осадча із перших днів війни займалася волонтерством. Зірка програми “Світське життя” створила проект “Пошук зниклих”, який допомагає знайти людей зниклих безвісти.

Маша Єфросиніна

Зоряні красуні, зовнішність яких змінила війна: Маша Єфросиніна
Зоряні красуні, зовнішність яких змінила війна: Маша Єфросиніна

Телеведуча Маша Єфросиніна також сильно змінилася після початку війни. Зараз Єфросиніна разом зі своїм благодійним фондом допомагає дівчатам і жінкам, які постраждали від війни.

Даша Астафьєва

Зоряні красуні, зовнішність яких змінила війна: Даша Астаф'єва
Зоряні красуні, зовнішність яких змінила війна: Даша Астаф’єва

Актриса та співачка Даша Астаф’єва з початку повномасштабного вторгнення росії на територію України змила свій макіяж, зняла брендові речі та пішла волонтерити. Дівчина довгий час без так званих вихідних була у волонтерському штабі та готувала їжу для ЗСУ.

Леся Нікітюк

Зоряні красуні, зовнішність яких змінила війна: Леся Нікітюк
Зоряні красуні, зовнішність яких змінила війна: Леся Нікітюк

Улюбленка публіки Леся Нікітюк після початку війни залишила свою квартиру у Києві та поїхала жити до батьків до Хмельницького. Там телеведуча організувала величезний волонтерський штаб, де опікується допомогою переселенцям.

Зараз Леся не знімається у розважальних шоу та телепередачах, а всю себе віддає роботі у штабі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.