У Мережі з’явилося фото Винника після 5 місяців лікування у Німеччині: змінився до невпізнання

З початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України відомий український співак Олег Вінник практично не виходить на зв'язок із своїми шанувальниками. Багато хто вже почав засуджувати артиста в тому, що він зрадив Батьківщину, але, як виявилося, артист має проблеми зі здоров'ям.

Вже 5 місяців триває війна між Україною та Росією. Більшість українських зірок активно висловлюють свою позицію, займаються волонтерством, збирають гроші для постраждалих у війні громадян, а деякі артисти навіть вступили до лав ЗСУ. Проте чи всі вітчизняні зірки мають активну громадянську позицію. Так, улюбленець українських жінок Олег Винник майже не виходив на зв’язок із своїми шанувальниками за час війни в Україні. Співак не з’являється у соціальних мережах, не повідомляє про своє місцезнаходження, не дає коментарі журналістам та майже не коментує війну в Україні. Варто зазначити, що бек-вокалістка та “таємна дружина” Винника Таюне також зникла з інформаційного простору.

Олег Винник та Таюне
Куди зник Олег Винник

Нещодавно у Мережі з’явилася інформація, що Олег Винник виїхав до Німеччини, де він жив багато років та розпочинав свою кар’єру. Там він має нерухомість і імовірно живе його син Юліан.

Публіка вже почала засуджувати артиста за те, що він виїхав з рідної України, щойно розпочалася війна, але виявилося в артиста були на це причини.

Про хворобу Винника вперше заговорила його колега по сцені та близька подруга Оля Полякова. Артистка прокоментувала “зникнення” Олега, сказавши, що Батьківщину він не зрадив, а просто має серйозні проблеми зі здоров’ям. Полякова не стала говорити про стан здоров’я артиста, сказавши, що Винник сам усе повідомить, якщо вважатиме за потрібне.

Через деякий час офіційний коментар щодо здоров’я артиста дала адвокат виконавця. Жінка підтвердила, що Винник зараз проходить лікування у Німеччині.

Усі ці 5 місяців публіка не бачила свого улюбленця Олега Винника, проте нещодавно у Мережі з’явилося фото артиста, на якому його неможливо впізнати.

Знімком артиста поділився чоловік співачки Оксани Білозір, військовослужбовець ЗСУ Роман Недзельський. Він показав скріншот спілкування з Винником по відеозв’язку.

У Мережі з'явилося фото Винника після 5 місяців лікування у Німеччині
У Мережі з’явилося фото Винника після 5 місяців лікування у Німеччині

На фото практично неможливо впізнати артиста. Він відростив довгу бороду і додав до ваги.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.