Марічка Падалко зустрілася з Лідією Таран у її пошкодженій російськими ракетами квартирі (ФОТО)

Зірка "плюсів" Лідія Таран повернулася в Україну з Франції, куди вона виїхала через війну, і зустрілася зі своєю подругою та колегою по програмі "ТСН" Марічкою Падалко. Зустріч проходила у квартирі Лідії, яка постраждала через російську ракету.

З початку повномасштабної війни на території України мільйони українців були змушені залишити свої будинки та виїхати за кордон, аби зберегти своє життя. Відома телеведуча Лідія Таран не стала винятком і разом із своєю дочкою Василісою поїхала на кілька місяців до Франції.

Дочка Лідії Таран виросла копією Андрія Доманського
Дочка Лідії Таран виросла копією Андрія Доманського

А нещодавно телеведуча повернулася на батьківщину. Про це повідомила її подруга та колега Марічка Падалко. Жінка опублікувала у своєму Інстаграм-блозі кілька фотографій із Лідією Таран, які були зроблені на тлі зруйнованих будинків у житловому комплексі, де мешкає Лідія. У ЖК, де мешкає Таран, російські ракети прилітали двічі. На щастя, квартира телеведучої залишилася цілою, але теж трохи постраждала — шибки з вікон повилітали.

У підписі до фотографій Падалко зізналася, що вони з Лідією не бачилися 5 місяців і невідомо, коли побачаться наступного разу. Марічка поділилася, що в мирний час вона ніяк не могла знайти час, щоб приїхати в гості до подруги на каву. Однак зараз, у тяжкий для всіх час, вона знайшла час для близької подруги.

Шкода, що з таким виглядом і склом під ногами, але як добре, що складні часи роблять нас тільки ближчими та сильнішими.

, – написала Падалко.

Варто зазначити, що раніше Лідія Таран закликала всіх жінок, які зараз перебувають у зоні активних бойових дій, їхати зі своїх будинків у безпечне місце. Телеведуча казала, що поки не збирається повертатися з Франції до України, але, схоже, туга за рідними мурами змусила Лідію повернутися додому.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.