Ірина Білик, Таїсія Повалій та інші знамениті жінки, які зіпсували зовнішність пластикою (ФОТО)

У гонитві за вічною молодістю та красою деякі знамениті жінки наважуються на пластику і не можуть потім зупинитися. Так, замість бажаної краси та молодості вони отримують повністю перекроєне обличчя та "нову", не завжди гарну зовнішність.

Хто зі знаменитих жінок переборщив із пластикою і тим самим зіпсував свою зовнішність, дивіться у нашій добірці.

Ірина Білик

Відома українська співачка Ірина Білик зробила не одну пластичну операцію. Втім, вона цього не приховує. Нещодавно в інтерв’ю Маші Єфросініної Білик зізналася, що свою першу операцію вона зробила після народження старшого сина Гліба. Тоді Ірині було близько 30 років. Артистка зізналася, що вважала себе негарною і вирішила змінити за допомогою пластики розріз очей. Після першої операції пішли наступні. Білик неодноразово робила підтяжку обличчя, збільшувала губи, робила ринопластику. Усі ці маніпуляції дуже помітні на обличчі артистки. Якщо порівнювати фото Білик до і після пластики, то це дві різні людини.

Знамениті жінки, які зіпсували зовнішність пластики: Ірина Білик

Таїсія Повалій

57-річна співачка Таїсія Повалій завжди була еталоном жіночності та краси. Пишні локони, розкішні сукні та яскравий макіяж робили з артистки впізнаваною красунею. Однак із віком Повалій почала захоплюватися пластичними операціями. Знаменитість приховує і не розповідає в інтерв’ю, які операції вона зробила. Проте фахівці у сфері пластичної хірургії запевняють, що Повалій неодноразово робила підтяжку обличчя, зробила собі вилиці та пропрацювала зону навколо очей. До пластичних операцій Повалій виглядала зовсім не так, як зараз.

Знамениті жінки, які зіпсували зовнішність пластикою: Таїсія Повалій
Знамениті жінки, які зіпсували зовнішність пластикою: Таїсія Повалій

Алла Пугачова

Примадонна естради Алли Пугачова почала захоплюватися пластикою після того, як вийшла заміж за Максима Галкіна, який молодший на 27 років. Ймовірно, артистка хотіла відповідати молодому чоловікові. Одна з перших операцій, яку зробили артистці – ліпосакція (видалення надлишкових підшкірно-жирових відкладень хірургічним шляхом). Після цієї маніпуляції були й інші. Артистка регулярно підтягує шкіру обличчя, коле філери від зморшок і робить блефаропластику – видалення зайвої шкіри навколо очей та зміну форми повік.

Знамениті жінки, які зіпсували зовнішність пластикою: Алла Пугачова
Знамениті жінки, які зіпсували зовнішність пластикою: Алла Пугачова

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.