“Мені одразу здалося”: Дорофєєва в купальнику показала випираючий живіт і ошелешила Дантеса

Молода і талановита українська співачка Надя Дорофєєва приголомшила Дантеса кадром у яскравому купальнику, на якому відкрито продемонструвала свою фігуру.

Пару Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса називали однією з найкрасивіших у всьому українському шоу-бізнесі. Фанати були впевнені – вони разом назавжди і у них з’явиться багато маленьких “Дантесиків та Дорошат”. Проте, менше ніж через місяць після початку повномасштабної війни в Україні зірки засмутили публіку новиною про розлучення.

Як виявилося, рішення розійтися вони прийняли ще до 24 лютого, просто не могли обрати час, щоб про це повідомити. Єдине, чим  знамените подружжя порадувало своїх шанувальників – вони зруйнували всі стереотипи про те, що розставання передбачає ворожнечу і погані стосунки між колишніми. У випадку з Надею та Вовою все зовсім інакше – виконавці зберегли дружбу любов один до одного, просто вже в іншій площині, не як до партнерів.

Дорофєєва в купальнику показала живіт, що випирає, і приголомшила Дантеса.
Дорофєєва в купальнику показала випираючий живіт і ошелешила Дантеса

Пізніше з’ясувалося, що причиною розлучення пари стали почуття Дорофєєвої до ресторатора Михайла Кацуріна, їхнього близького друга. Не стало для співачки перешкодою ні те, що він був одружений з її хорошою подругою, ні наявність у нього двох маленьких дітей. Більше того, Дантес публічно “благословив” нове кохання колишньої дружини та заінтригував фанатів натяками на стосунки з Дашею Кацуріною. Ця історія любовного квадрата не залишила байдужих, а щоб відволікти фоловерів від теми особистого життя Дорофєєва в Інстаграмі виклала вельми привабливе фото у вбранні патріотичного забарвлення – блакитному бікіні та жовтій кепці.

Співачка позувала в анфас, приховавши від уважного погляду підписників свій жіночний випираючий животик. У підписі Надя зізналася, що спорт відіграє в її житті найважливішу роль, особливо зараз, коли моральний стан бажає кращого:

Ті, хто знають мене близько, завжди дивуються, що я не скасовую тренування навіть у найважчі моменти.

Коментатори не змогли пройти повз такий кадр:

  • “Шикарна фігура, ти неймовірна”;
  • “Ех, з Дантесом виглядала краще”;
  • “Мені одразу здалося, що це твоя гардеробна у Києві”, – пишуть користувачі мережі.
Дорофєєва в купальнику показала живіт, що випирає, і приголомшила Дантеса.
Дорофєєва в купальнику показала випираючий живіт і ошелешила Дантеса

Дорофєєва зараз перебуває за кордоном, а будинок під Києвом від шлюбу з Дантесом вони планують продати.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.