Таюне та Олег Винник: у Мережі показали архівні фото з юності подружжя – ідеальна закохана пара

Улюбленець українських жінок Олег Винник не любить говорити на публіку про своє особисте життя. Артист приховує від шанувальниць наявність дружини та дітей, проте правду від публіки приховати неможливо.

У Мережі вже давно подейкують, що дружиною Олега Винника є його бек-вокалістка Таїсія Сватко, яка відома публіці під псевдонімом Таюне. Підтвердженням цих чуток стало журналістське розслідування, після якого всі сумніви щодо цієї пари зникли. Журналісти поїхали на малу батьківщину Винника (у село Черкаської області), де розпитали у сусідів та знайомих Винника про артиста. Там балакучі сусіди і видали всі таємниці “володаря вовчиць”. Як виявилося, Винник та Таюне знайомі ще з часів навчання у музичному училищі. Вони одружилися ще в 90-х і подружжя має сина Юліана, який зараз проживає в Німеччині. Сам Олег Винник та Таюне частенько разом приїжджаю на малу батьківщину артиста, де охоче спілкуються із сусідами та не приховують своїх стосунків.

Олег Винник та Таюне
Олег Винник та Таюне

Також у Мережі можна знайти архівні фото з юності Винника та Таюне.

Архівні фото з юності Винника та Таюні
Архівні фото з юності Винника та Таюні

Майбутнє подружжя стало парою, коли ще навчалося у музичному училищі. У випускному альбомі можна знайти фото закоханих.

Архівні фото з юності Винника та Таюні
Архівні фото з юності Винника та Таюні

Також у Мережі можна знайти архівні знімки артиста з перших гастролей. На фото з Олегом та його дружина Таюне. Закохані завжди разом.

Архівні фото з юності Винника та Таюні
Архівні фото з юності Винника та Таюні

Причина, через яку Винник приховує свій сімейний стан — це його сценічний образ. На сцені артист — серцеїд, улюбленець жінок і цей образ аж ніяк не збігається з образом зразкового сім’янина та дбайливого батька.

Нагадаємо, від початку повномасштабної війни на території України Олег Винник зник із інформаційного простору. Пізніше виявилося, що артист хворий і проходить лікування у Німеччині. Принаймні так каже представник артиста. Проте, навіть за кордоном, Винник допомагає Україні. Зокрема, через свій благодійний фонд “Вовчиця” він відправляє автомобілі для ЗСУ.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.