Екс Лорак показався з красунею-нареченою на відпочинку в Туреччині: знайшов гідну заміну розповнілій Кароліні

Колишній чоловік Ані Лорак після розлучення з артисткою довго у холостяках не затримався. Мурат Налчаджиоглу знайшов собі наречену молодшу і стрункішу за Кароліну.

З початку повномасштабної війни на території України колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу зі своєю нареченою Лілією та її дочкою виїхали з України до Туреччини. Пізніше до них приєдналася спільна дочка Мурата та Ані Лорак Софія. Усі 5 місяців поки в Україні триває війна, Мурат, Лілія та двоє дітей відпочивають на Батьківщині чоловіка та регулярно діляться кадрами з відпочинку зі своїми підписниками в Інстаграм.

Так, нещодавно наречена Мурата Лілія опублікувала романтичне фото із коханим. Закохані стояли під теплим турецьким сонцем, зайшовши у воду по коліна. Мурат та Лілія обіймалися та позували на камеру.

Екс Лорак здався з красунею-нареченою на відпочинку в Туреччині
Екс Лорак показався з красунею-нареченою на відпочинку в Туреччині

Варто зазначити, що нова обраниця Мурата молодша за нього на 20 років, дівчині всього 26. Лілія має дочку, яку вона народила в ранньому віці поза шлюбом. Дівчина працює візажистом та активно веде свій блог в Інстаграмі. Минулого року Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію руки та серця новій коханій і відразу отримав заповітне “так”. Коли відбудеться весілля, наразі невідомо.

Екс Лорак здався з красунею-нареченою на відпочинку в Туреччині
Екс Лорак здався з красунею-нареченою на відпочинку в Туреччині

Нагадаємо, Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу одружилися у 2008 році. У 2011 році у них народилася дочка, яку назвали Софія. Ані Лорак допомогла своєму чоловікові відкрити свій бізнес у Києві. Саме Кароліна спонсорувала чоловіка, доки він не став на ноги. Однак Мурат не оцінив кохання та турботу дружини і почав їй зраджувати. Подружжя розлучилося після того, як факт однієї з численних зрад Мурата став публічним. Чоловіка зняли на камеру в компанії з однією із коханок, відео потрапило до Мережі. Ані Лорак не стримала публічної ганьби та подала на розлучення після 10 років шлюбу.

Як бачить білий чоловік і дочка Ані Лорак
Який вигляд має колишній чоловік і дочка Ані Лорак

Незважаючи на важке розлучення, Ані Лорак не перешкоджає спілкуванню дочки з батьком. 11-річна Софія практично всі канікули та святкові дні проводить із Муратом та його новою нареченою. Дівчина дуже близька з татом.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.