Розповніла як і мама: екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав їхню дочку з щоками та густими бровами

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу показав нове фото зі своєю спільною дочкою Софією, судячи з якого дівчинка помітно підросла. І не лише нагору.

Поки місцезнаходження української співачки Ані Лорак залишається для фанатів таємницею, адже з початку війни росії в Україні зірка мовчить і не виходить в онлайн, видаливши особисту сторінку в Інстаграмі, її колишній чоловік насолоджується проведенням часу з дочкою. Після розлучення пари в 2019 році Софія залишилася жити зі знаменитою мамою в Москві, а Мурат Налчаджиоглу розривався одразу на три країни – Туреччину, Україну та росію, щоб бачитися з дитиною. Зараз у чоловіка з’явилася можливість набагато частіше бути разом із донькою, чим він користується сповна.

На своїй сторінці в Інстаграм Мурат Налчаджиоглу виклав нове фото зі спадкоємицею від Лорак. Тато і дочка позують на фоні смішної картини, зімітувавши гримаси зображених персонажів. Зважаючи на все, вони не просто по-сімейному гуляли, а культурно збагачувалися.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу показав їхню дочку
Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав їхню дочку

Ще нещодавно Соня здавалася маленькою дівчинкою, а вже зараз вона – підліток. У зовнішності дівчинки багато рис від тата – смаглява шкіра, густі чорні брови, темне волосся, форма носа. Пухкі щічки вказують на те, що донька Ані Лорак трохи погладшала, як і вона сама. Якось співачку викрили у надмірному використанні фотошопу на своїх фото. Після порівняння оригіналів з підробками стало ясно, що фігура зірки не така вже й струнка. Схильність до повноти жіночої половини сімейства очевидна.

Бывший муж Ани Лорак Мурат Налчаджиоглу показал их дочь
Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав їхню дочку

Нагадаємо, колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вже не холостяк, на відміну від знаменитості. Він заручений із молодою красунею-майстром макіяжу Лілією з Києва. Дівчина готується стати дружиною турецького бізнесмена та мачухою для Софії. Співачка після розлучення з Муратом якийсь час зустрічалася з Єгором Глєбом, але нещодавно стало відомо, що хлопець Лорак виїхав до Америки без неї, а їхні стосунки закінчились.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.