Щупленький дідок: фанати не впізнали худого Винника в кепці та зі щетиною – життя в Європі не пішло на користь

Популярний і дуже затребуваний раніше український співак Олег Винник з початку повномасштабної війни зник з інфопростору. Як виявилося, артист проходить лікування у німецькій клініці і за 5 місяців він сильно змінився.

З початку повномасштабної війни на території України українські знаменитості роблять все, щоб допомогти рідній країні. Багато хто волонтерить, хтось дає благодійні концерти, а хтось і зовсім вступив до лав ЗСУ.

Проте улюбленець українських жінок Олег Винник розчарував своїх фанаток. З початку війни артист просто зник із інформаційного простору. Винник не веде свій блог в Інстаграмі, не висловлюється про війну і деякий час взагалі було невідомо, чи він в Україні, чи виїхав за кордон.

Фанати не впізнали худого Винника у кепці та зі щетиною

У Мережі почали ходити чутки, що Винник виїхав з України до Німеччини, де він жив колись багато років і де має нерухомість. Чутки виявилися правдою. Нещодавно представник Олега Винника повідомила, що артист справді виїхав до Німеччини, але не просто так, а нібито для того, щоб проходити лікування. При цьому, на що хворіє артист, не відомо.

Публіка по-різному сприйняла цю інформацію. Хтось поспівчував артисту, а деякі впевнені, що хвороба – це просто вигадана причина для того, щоб виправдати “втечу” з України у такий важкий для всіх час.

Публіка не бачила Винника близько 5 місяців, проте нещодавно у Мережі показали, як зараз виглядає артист. Знімком артиста поділився чоловік співачки Оксани Білозір Роман Недзельський, котрий зараз служить у ЗСУ. Чоловік показав скріншот спілкування з Винником з відеозв’язку. Хоча фото не зовсім якісне, помітно, що артист сильно схуд і відростив бороду. Крім того, Винник на фото сивий і помітно постарілий.

Щупленький дідок: фанати не впізнали худого Винника в кепці та зі щетиною

До речі, хоч Олег Винник і виїхав з України під час війни, він допомагає рідній країні. Відомо, що чоловік через свій благодійний фонд “Вовчиця” передав кілька автомобілів на потреби ЗСУ.