Ребрик зворушила, показавши довгоочікувану зустріч із дочками і зізналася, що вони живуть окремо: “Це важко”

Відома українська актриса та телеведуча Лілія Ребрик опублікувала у своєму Інстаграм-блозі зворушливе фото з дітьми та зізналася, що зараз змушена жити з ними окремо.

Лілія Ребрик – відома українська актриса театру та кіно, а також популярна телеведуча. Крім того, Лілія є люблячою дружиною та дбайливою мамою двох дівчаток.

Наразі, коли в країні війна, Лілія Ребрик не наважилася перевезти своїх дітей до Києва, де ще не зовсім безпечно. Наразі Поліна та Діана перебувають у бабусі у Чернівцях, а Ребрик із чоловіком живуть на два міста: у Києві вони працюють, а до Чернівців регулярно приїжджають до дітей.

Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Лілія показала зворушливий знімок, який зворушив Мережу. На фото акторка показала довгоочікувану зустріч зі своїми дівчатками. У підписі до знімку Ребрик зізналася, що їй важко жити на відстані з дітьми.

І щоразу, коли ми їдемо, Поліна запитує: “А вас там не вб’ють?”. Серце розривається від таких питань.

, – зізналася Ребрик.

Користувачі Мережі підтримали актрису у коментарях:

  • “Як це тяжко, коли діти не з батьками. Маленькі, їм, напевно, важче, ніж дорослим”.
  • “Нічого, це все тимчасово”
  • “Такі зустрічі дарують надію на мирне небо. На те, що добро обов’язково переможе”
  • “Які гарні ваші донечки. Щастя та радості вашій родині”
  • “Я знаю, як такі дітки важко переносять розлуку з батьками, але нічого, ми віримо у перемогу, все буде добре”.

Нагадаємо, нещодавно Лілія Ребрик поскаржилася на те, що лишилася без роботи. Справа в тому, що відомий канал “Україна” припинив своє мовлення. Саме на цьому каналі Ребрик уже кілька років була ведучою програми “Ранок з Україною” і тепер, по суті, залишилася безробітною. Жінка зізналася, що робота на “Україні” була для неї дуже важливою і планувала “зустріти старість” на цьому телеканалі. Ребрик відверто сказала, що тепер не знає, чим далі займатися і як заробляти гроші, проте вона впевнена, що згодом усе налагодиться.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.