“Створені один для одного”: ексхолостяк Іраклі Макацарія продовжив медовий місяць з молодою 20-річною дружиною

Відомий українській публіці як колишній головний герой романтичного шоу "Холостяк" Іраклі Макацарія показав свій медовий місяць із молодою дружиною.

25 липня стало відомо, що Іраклі Макацарія назавжди розпрощався зі статусом холостяка. Сім’янином його зробила молода грузинка Ліза Чічуа. На момент весілля різниця у віці між закоханими 17 років, але ця цифра їх не турбує.

Нам дуже добре разом і я її дуже люблю, а це найголовніше

, – коментував стосунки з майбутньою нареченою Іраклі у програмі Каті Осадчої.

Ліза Чічуа – студентка-медик із родини лікарів. Весілля Макацарії та Лізи проходило в їхній рідній Грузії, було пишним, у колі рідних та близьких. Молодята не лише розписалися, а й повінчалися в церкві. За день наречена змінила кілька весільних нарядів, а наречений вибрав класичний чорний костюм із білою сорочкою та чорним метеликом.

Іраклі Макацарія продовжив медовий місяць із молодою 20-річною дружиною будинку
Іраклі Макацарія продовжив медовий місяць із молодою 20-річною дружиною вдома

Відразу після урочистостей закохані вирушили у медовий місяць до Греції, але й повернувшись додому до Грузії Іраклі та Ліза продовжили відпочинок. На новому фото в Інстаграмі, яке опублікував Макацарія, подружжя позує на тлі престижного грузинського готелю поряд із басейном.

Користувачі Мережі не залишилися байдужими і побажали в коментарях парі вічного кохання:

  • “Створені один для одного. Кохання та ще більшого кохання”
  • “Які ж вони красиві”
  • “Будьте завжди такими щасливими! І нехай ваші очі завжди горять”
  • “Так я відчуваю що ви там уже подаруночок для нас усіх готуєте. Так так, я вже бачу – дівчинка у вас буде”
  • “Ви прекрасні”.

Нагадаємо, Іраклі Макацарія став учасником шоу “Холостяк” у 6 сезоні. Дівчиною, яка перемогла у проєкті, стала Альона Лесик, але їхні стосунки після фіналу тривали недовго. Виявилося, що саме переможниця шоу ініціювала розлучення, бо Іраклі був у парі безініціативним.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.