“Холостяк” Михайло Заливако вперше після розставання з Богдан показав фото з жінкою

Герой 11 сезону "Холостяка" Михайло Заливако нещодавно розлучився зі своєю обраницею Анною Богдан. Проте, схоже, чоловік уже шукає собі нову дівчину.

Михайло Заливако та Анна Богдан – одна з найвідоміших пар українського шоу-бізнесу. Вони одні з небагатьох пар, які після закінчення проекту “Холостяк”, почали зустрічатись у реальному житті. Михайло та Анна почали жити разом одразу після проекту. Вони багато подорожували, планували спільне життя і думали про дітей. Однак їхнє кохання виявилося не довговічним.

Михайло Заливако та Ганна Богдан
“Холостяк” Михайло Заливако вперше після розставання з Богдан показав фото з жінкою

Після початку повномасштабної війни на території України Анна Богдан сама виїхала за кордон. Дівчина, яка дуже активно веде свій блог в Інстаграмі, перестала згадувати про свого коханого і нічого не говорила про те, де зараз Заливако. Шанувальники зіркової пари відразу запідозрили недобре і мали рацію. Нещодавно Анна Богдан зізналася, що вони з Михайлом більше не пара. Дівчина не стала називати причину розлучення, але наголосила, що саме вона ухвалила таке рішення.

Сам же Михайло Заливако надовго зник з інформаційного простору. Чоловік тільки недавно знову почав вести свій Інстаграм-блог та публікувати свіжі знімки.

Так, нещодавно Заливако опублікував в Інстаграм-сторіз фото із гарною дівчиною, яка виявилася його подругою. Перший знімок було зроблено на дні народження дівчини, а на другому фото Михайло з цією дівчиною позували у Харкові на тлі Успенського собору та корчили смішні пики.

"Холостяк" Михайло Заливако вперше після розставання з Богданом показав фото з жінкою
“Холостяк” Михайло Заливако вперше після розставання з Богдан показав фото з жінкою

Якими молодими ми були

, – підписав знімок Михайло.

Нагадаємо, обраниця Заливако на проекті “Холостяк” Анна Богдан до участі у романтичному шоу була одружена з екс-главою Офісу президента 45-річним Андрієм Богданом. Вони одружилися через 3 місяці після знайомства, але їхній шлюб довго не протримався. Дівчина не любить говорити про шлюб із політиком, але неодноразово натякала, що Андрій виявився аб’юзером. Дівчина стверджує, що саме вона вирішила розлучитися з політиком.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.